Flagrant

Onesti/ Prins beat la volan, s-a ales cu dosar penal

Joi, 17 ianuarie, o patrulă de poliție din cadrul Poliţiei Oneşti, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, au depistat în flagrant un conducător auto în vârstă de 32 de ani, din comuna Gura Văii, care conducea un autoturism sub influenţa alcoolului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest Drager, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzută şi ped. de art. 336 din C.P. urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

La aceeaşi dată, în jurul orei 03.00, poliţiştii băcăuani au depistat în trafic un conducător auto în vârstă de 32 de ani, din comuna Nicolae Bălcescu, care conducea un autoturism, pe Calea Republicii, sub influenţa alcoolului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest Drager, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

Related posts

Oneşti/ Chinez prins la volan, vitezoman şi fără permis

monitorul

Accident intre doua autotrenuri intre Sanduleni si Magura. Soferii au rani usoare

monitorul

Livezi/ Bătrân de 80 de ani, rupt în bătaie de propriul fiu, beat. Scandalul a început de la o bucată de pământ

monitorul