Flagrant

Posesori de mandate de executare depistaţi de poliţişti

La data de 23 ianuarie a.c., polițiștii din Comăneşti au identificat și reținut un bărbat de 46 de ani, din localitate, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Moineşti.

Cel în cauză a fost condamnat la o pedeapsă cu închisoarea pentru o perioadă de 2 ani şi 8 luni pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat şi vătămare corporală.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău.

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti au identificat și reținut un bărbat de 38 ani, din comuna Dofteana, faţă de care Tribunalul Bacău a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de 3 ani pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău.

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa au identificat și reținut o tânără de 29 de ani, din judeţul Harghita, faţă de care Judecătoria Moineşti a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de 2 ani şi 9 luni pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală, furt calificat şi distrugere.

Cea în cauză a fost încarcerată în Penitenciarul Bacău. (Sursa: IPJ Bacau)

Related posts

Moinesti/ Accident cu victima produs de o soferita de 40 de ani. Barbatul accidentat era beat

monitorul

Moinesti/Razie a politistilor din Moinesti si Brusturoasa. Amenzi de peste 32.000 de lei, confiscari de arme, produse petroliere si trofee de vanatoare

monitorul

Tragedii in judetul Bacau. Doi copii morti in incendii

monitorul

Leave a Comment