Home > Actualitate > Se circula greu intre Onesti-Poiana Sarata si Moinesti-Bacau

Se circula greu intre Onesti-Poiana Sarata si Moinesti-Bacau

Din cauza ninsorilor abundente si viscolului care produc vizibilitate redusă, CNAIR si Poliția Rutieră au decis restricționarea circulației pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe anumite sectoare ale drumurilor naționale DN 11 și DN 2G din județul Bacău, astfel:

– DN 11 între Poiana Sărată – Onești (km 90+000 – km 132+500)
– DN 2G între Bacău – Moinești (km 4+000 – km 43+300)

Informarea meteo de ninsori, precipitații mixte, intensificări de vânt și polei este în vigoare până astăzi la ora 12,00. Primele efecte ale fenomenelor meteo deja au apărut.

Două drumuri naţionale din judeţul Vrancea au fost închise. Este vorba despre DN 23B, Măicănești-Ciorăști şi DN 2N, pe sectorul Bogza-Dumbrăveni din județul Vrancea din cauza ninsorilor și a viscolului puternic resimțit în zonă.

Echipele DRDP Iași sunt mobilizate în zona afectată, pentru a interveni conform normativelor în vigoare, imediat ce vremea va permite acest lucru.

Se circulă îngreunat pe DN 11 între Poiana Sărată şi OneştiDN 2G între Bacău şi Moineşti şi pe DN 15D, între localitățile Piatra Neamț şi Roman din cauza ninsorii abundente şi a viscolului.

Pe cele trei drumuri a fost restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3.5 tone. (Sursa: Radio Iaşi/ FOTO libertatea.ro)