Home > Uncategorized > Tragedii in judetul Bacau. Doi copii morti in incendii

Tragedii in judetul Bacau. Doi copii morti in incendii

Doi copii de 3 ani au murit în urma unor incendii. În dimineața zilei de 16 ianuarie, pompierii au fost alertați pentru a stinge un incendiu izbucnit la o casă din comuna Căiuți. În urma acestui incendiu, din nefericire, un copil de 3 ani a fost găsit carbonizat, iar un altul de doar 9 luni a fost transportat de urgență la spital cu arsuri grave la nivelul membrelor superioare.

Marti seara, pompierii au fost chemați la un alt incendiu, declanșat în municipiul Bacău, în urma căruia o fetiță de  3 ani și jumătate a decedat, iar fratele ei se află, în continuare,  în stare gravă la spital. Copii locuiau într-o garsonieră din municipiul Bacău și se pare că aceștia se jucau în cameră cu niște chibrituri, în timp ce mama lor era la bucătărie cu un alt copil de 3 luni.

Aceștia au dat foc la salteaua patului. Când au ajuns pompierii la fața locului erau în stare de inconștiență din cauza fumului. Copilul de 3 luni a fost evacuat din primele momente de la sosirea pompierilor și se află în afara oricărui pericol. La spital, fetița de 3 ani a făcut stop cardio-respirator și a decedat, iar fratele său de 2 ani și jumătate se află în stare gravă, instabilă, iar medicii spun că din această cauză nu poate fi transportat la o clinică de specialitate din Iași.Tot în această dimineață, în satul Poiana Sărată din comuna Oituz a mai izbucnit un incendiu la o casă din cauza jarului și a scânteilor căzute dintr-un burlan metalic deteriorat. Din fericire, nu s-au înregistrat și victime omenești. (Sursa text si foto: Onestiul.ro)