Home > Uncategorized > Comanesti/ Dosare penale pentru soferi prinsi bauti la volan

Comanesti/ Dosare penale pentru soferi prinsi bauti la volan

Joi,17 ianuarie , o patrulă de poliţie rutieră din Comăneşti, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, a depistat în flagrant un conducător auto în vârstă de 52 de ani, din comuna Asău, care conducea un autoturism sub influenţa alcoolului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest Drager, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

La aceeaşi dată, poliţiştii din Bacău au depistat în flagrant, un conducător auto în vârstă de 44 de ani, din localitate, care conducea un autoturism sub influenţa alcoolului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest Drager, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului. (Sursa: IPJ Bacau)