Home > Uncategorized > Comanesti, Moinesti/Dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului

Comanesti, Moinesti/Dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului

In doar doua zile, luni si marti, politistii din Comanesti si Moinesti au oprit mai multi soferi in trafic care conduceau sub influenta alcoolului.

Luni, 21 ianuarie, poliţiştii din Comăneşti au depistat un bărbat de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Ardeoani, sub influenţa alcoolului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest Drager, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul de către o persoană sub influenţa alcoolului.

 

Astazi, 22 ianuarie , poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Moineşti au depistat în trafic, în localitatea Zemeş, un conducător auto în vârstă de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa alcoolului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest Drager, rezultatul fiind de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul de către o persoană sub influenţa alcoolului. (Sursa: IPJ Bacau)