Home > Social > Intalnire intre primarul Onestiului si agentii economici pe tema crizei gunoiului

Intalnire intre primarul Onestiului si agentii economici pe tema crizei gunoiului

Primarul Onestiului, Nicolae Gnatiuc, a declarat in conferinta de presa de luni, 28 ianuarie, ca va initia o serie de intalniri cu agentii economici din Onesti precum si cu primarii localitatilor din zona municipiului. Discutiile au ca principal subiect criza gunoiului declansata pe 25 ianuarie, data din care nu se mai colecteaza deseurile menajere in judetul Bacau. Nicolae Gnatiuc a afirmat ca agentii economici nu trebuie sa fie afectati de criza gunoiului atat timp cat firmele au contract direct cu Romprest (firma care colecteaza deseurile menajere) si au platit la zi datoriile.

Totodata, primarul Gantiuc a anuntat ca „Până la reluarea activității de colectare, transport și depozitare a deșeurilor din județul Bacău, am dispus ca lucrătorii SC DPP Onești SA să asigure curățenia în apropierea punctelor de colectare din Onești, în vederea prevenirii împrăștierii deșeurilor pe domeniul public.
Îi asigur pe cetățenii Oneștiului că alături de colegii din cadrul Aparatului de Specialitate și împreună cu toți consilierii locali vom căuta soluții pentru deblocarea situației privind gestionarea deșeurilor din orașul nostru.”