Home > Alegeri locale 2020 > EXCLUSIV /Sondaj de opinie: Constantin Lazăr, PNL, câştigă Primăria Oneşti cu 32 %

EXCLUSIV /Sondaj de opinie: Constantin Lazăr, PNL, câştigă Primăria Oneşti cu 32 %

Conform datelor unuia din sondajele de opinie care sunt realizate în această perioadă, candidatul PNL, Constantin Lazăr, poate câştiga alegerile din această vară pentru funcţia de primar al municipiului Oneşti cu un procent de peste 32 %.  Al doilea, în preferinţele electoratului oneştean, este Nicolae Gnatiuc, reprezentantul PSD şi primar în funcţie, care ar obţine aproape 22 %, urmat fiind de candidaţii USR şi PMP cu 16, respectiv 8,5% si Gelu Panfil, independent, 5.9%.

Sondajul a fost realizat la începutul lunii februarie, pe un eşantion reprezentativ de 780 de repondenţi cu o marjă de eroare de +/- 3,5 %.

Conform sondajului, pe primul loc în preferinţele alegătorilor oneşteni  este Constantin Lazăr, candidatul PNL, cu 32, 3 %. El este urmat de Nicolae Gnatiuc, candidatul PSD şi primar in funcţie, care ar obţine 21,8 % dintre voturile oneştenilor care ar merge la urne. Pe locurile următoare, în preferinţele electoratului oneştean, ar fi candidatul USR, cu 16,6 %, cel al PMP cu 8,5% si Gelu Panfil, independent, cu 5.9%.