Home > Economie > Ştefan Vuza, patronul Chimcomplex, anunţă o nouă conducere a grupului de firme oneştean

Ştefan Vuza, patronul Chimcomplex, anunţă o nouă conducere a grupului de firme oneştean

Noul director general (CEO)al SC Chimcomplex SA Borzeşti este Tivadar Runtag. Numirea a fost anunţată de Ştefan Vuza, patronul grupului de firme Chimcomplex, cel mai mare grup de firme antreprenorial românesc din industria chimică. În noua conducere executivă se regăsesc şi doi oneşteni, Dumitru Coman şi Daniel Prisacariu.

Dumitru Coman a fost numit de către Vuza  Chief Tehnical Officer (CTO) după ce a ocupat funcţiile de director general al Chimcomplex şi director tehnic. Daniel Prisacariu este Chief Operating Officer, fiind promovat din funcţia de director comercial al SC Chimcomplex.

În noua echipă de conducere executivă au fost incluşi şi reprezentanţi ai Oltchim, societate de la care Chimcomplex a achizitionat în 2018 5 grupe de active devenind cel mai mare combinat chimic din România.

Absolvent al Budapest University of Economics promoţia 1988, Tivadar Runtag a fost, înainte de  a prelua funcţia de la Chimcomplex,  CEE Cluster Manager la compania Prista Oil, o companie bulgară, lider regional, specializată în producerea de uleiuri de motor și lubrifianți industriali.