Home > Alegeri locale 2020 > Levente Gyorgy, candidat la Primăria Pârgăreşti: “Să schimbăm împreună destinul comunei noastre!”

Levente Gyorgy, candidat la Primăria Pârgăreşti: “Să schimbăm împreună destinul comunei noastre!”

Levente Gyorgy, candidatul PMP la Primăria Pârgăreşti, are 32 de ani, este căsătorit şi are doi copii. Timp de aproape 14 ani a lucrat in străinătate după care s-a întors acasă, în comuna Pârgăreşti, hotărât să se implice activ în viaţa comunităţii.

Experienţa celor 14 ani lucraţi în străinătate vrea să o transforme într-o viziune pe care să o aplice la Primăria Pârgăreşti. Levente Gyorgy îşi doreşte cel mai mult să aducă „un beneficiu comunei” prin activitatea lui de acum încolo. Despre el însuşi, spune că este condus de principii sănătoase, unul dintre ele fiind acela că „ceea ce vreau pentru mine, vreau pentru toată lumea”.

Aflat la prima experienţă politică, Levente Gyorgy se consideră un tânăr ca mulţi alţii care a fost nevoit să plece în străinătate pentru a-şi asigura viitorul său şi al familiei sale, al copiilor. Acum, el a decis să se întoarcă acasă pentru a se implica în viaţa comunităţii cu toată experienţa lui. Deja şi-a întocmit un program coerent, punctual, care răspunde la toate problemele localităţii.

Levente Gyorgy are şi un mesaj către locuitorii comunei Pârgăreşti care vor să se implice pentru a schimba destinul localităţii lor: „Vă chem să construim împreună comuna pe care ne-o dorim. Eu mi-am asumat intrarea în politică dar nu pot face nimic de unul singur. Am nevoie de ajutorul vostru, am nevoie să pot comunica direct cu toţi cei care gândesc ca mine. Dacă ai încredere în mine şi dacă eşti una din persoanele care crede că poate avea un rol în schimbarea comunităţii noastre, vino alături de mine!”.

Levente Gyorgy are deja mulţi susţinători, oameni întreprinzători, de acţiune, care vor să se implice alături de el în schimbarea destinului comunei Pârgăreşti.