Home > Alegeri locale 2020 > Târgu Ocna/ Neculai Drăgănuţă candidează la funcţia de primar din partea PMP

Târgu Ocna/ Neculai Drăgănuţă candidează la funcţia de primar din partea PMP

Neculai Drăgănuţă are 52 de ani, este căsătorit, tatăl unui copil şi administrator al unei firme în domeniul foto-video. Absolvent al Şcolii militare auto, Neculai Drăgănuţă are experienţă  în administraţia locală ca fost viceprimar al oraşului staţiune Târgu Ocna. Acum candidează la Primăria Târgu Ocna din partea PMP.

Neculai Drăgănuţă consideră că pentru administraţia locală din Târgu Ocna cuvântul de ordine trebuie să fie turismul. Principalul său scop în fruntea Primăriei Târgu Ocna va fi atragerea de turişti pentru că „o staţiune fără turişti nu reprezintă nimic”. Pentru a realiza acest obiectiv este nevoie, în primul rând, de îmbunătăţirea infrastructurii oraşului şi de promovarea acestuia.

“Turismul, vocaţia oraşului staţiune Târgu Ocna”

„Târgu Ocna trebuie înfrumuseţat, trebuie să fie atractiv pentru turişti”, spune Neculai Drăgănuţă. Mijloacele sunt diverse şi la îndemâna administraţiei locale, de la „atragerea de fonduri europene până la folosirea muncii celor care beneficiază de ajutoare sociale”, susţine Neculai Drăgănuţă. Dar pentru asta este nevoie ca în fruntea administraţiei locale să fie un om corect, dedicat comunităţii locale. „Am experienţă şi viziune”, spune Neculai Drăgănuţă, care se caracterizează ca un lider „bun şi autoritar”. Are şi un „defect”, „nu le am cu şpaga”,  după cum singur spune. „Datorită pregătirii mele profesionale sunt un om riguros şi luptător”, declară Neculai Drăgănuţă, care se bucură de o mare popularitate în oraşul staţiune Târgu Ocna, cunoscut fiind ca o persoană simplă, apropiată de oameni, permanent în mijlocul acestora. Tot el spune că vrea „o administraţie locală prietenă cetăţeanului, cu respectarea legii”.

„Târgu Ocna are numeroase obiective turistice dar care nu sunt puse în valoare, avem un patrimoniu extraordinar care trebuie promovat. Să nu uităm că oraşul nostru se bucură de renumele localităţii cu cele mai multe biserici raportat la numărul de locuitori, edificii care pot fi atractive pentru turişti dacă ştim să le promovăm”, susţine Neculai Drăgănuţă. Iar experienţa sa în acest domeniu este recunoscută.  „De 14 ani promovez Târgu Ocna prin organizarea de evenimente ca preşedinte al unei organizaţii neguvernamentale, am experienţă în acest domeniu, iar oraşul nostru are nevoie de aşa ceva”, declară Neculai Drăgănuţă.  Tot el recunoaşte că are o afacere şi venituri care îi asigură un trai liniştit, pentru el şi familie, „dar nu pot să stau departe de interesele comunităţii, nu pot să fiu indiferent la problemele oraşului nostru”.