Home > Alegeri locale 2020 > Caşin/ Cosmin Curelea s-a înţeles cu PSD şi candidează la Primărie

Caşin/ Cosmin Curelea s-a înţeles cu PSD şi candidează la Primărie

Cosmin Curelea şi-a anunţat intenţia de a candida pentru funcţia de primar al comunei Caşin din partea PSD. Curelea a scris pe pagina sa de Facebook despre o întâlnire pe care a avut-o cu europarlamentarul Dragoş Benea, liderul PSD Bacău, în cadrul căreia s-a stabilit candidatura sa din partea social democraţilor la Primăria Caşin.

„O delegație formată din domnul președinte al PSD Bacău, europarlamentarul Dragos Benea , doamna deputat Teodora Șotcan si domnul deputat Șova Lucian a fost la Casin si a aprobat candidatura mea la funcția de primar a comunei Cașin!”, a scris Cosmin Curelea. El justifică gestul său de a se alătura PSD astfel: „Rog concetățenii sa-mi inteleagă această alianță electorală fiindcă avem nevoie de susținerea unui partid puternic, care conduce Consiliul Județean Bacău și susține proiectele localității noastre.

Cosmin Curelea a fost primar al comunei în mandatul 2008-2012 după care a pierdut alegerile în faţa actualului primar, Daniel Soroiu, PNL. În 2016, Cosmin Curelea a candidat  la un nou mandat de primar din partea Alde, pierzând alegerile tot în faţa lui Daniel Soroiu. Curelea a candidat în două rânduri şi pentru Camera Deputaţilor, în 2012 din partea PDL iar în 2016 ca independent, de fiecare dată fără succes.