Home > Alegeri locale 2020 > Laurenţiu Neghină negociază cu PNL candidatura sa la Primăria Oneşti

Laurenţiu Neghină negociază cu PNL candidatura sa la Primăria Oneşti

Laurenţiu Neghină s-a întâlnit în weekend cu lideri ai PNL Bacău şi Oneşti cu care a avut o serie de discuţii referitoare la posibila candidatură a sa la Primăria Oneşti din partea liberalilor.

Vineri, la o şedinţă a conducerii organizaţiei judeţene PNL Bacău, s-a discutat prima oară despre intenţia lui Laurenţiu Neghină de a candida pentru funcţia de primar al Oneştiului din partea liberalilor. Ulterior, senatorul Daniel Fenechiu s-a întâlnit cu Laurenţiu Neghină la Oneşti. Următoarea discuţie a fost între Laurenţiu Neghină şi preşedintele PNL Oneşti, Constantin Lazăr.

Cel mai probabil, o decizie finală va fi luată la sfârşitul acestei săptămâni de către deputatul Ionel Palăr, preşedintele PNL Bacău.

PNL Oneşti conduce în sondajele de opinie realizate în ultima perioadă dar o intrare în cursa pentru funcţia de primar a lui Laurenţiu Neghină din postura de independent ar putea complica situaţia. Conform analizelor, Neghină ar lua cele mai multe voturi de la PSD şi Nicolae Gnatiuc dar ar atrage multe voturi şi de la nehotărâţi precum şi de la PNL dar într-o măsură mult mai mică. În aceste condiţii, liderii PNL Bacău şi Oneşti analizează care este cea mai sigură formulă pentru câştigarea alaegerilor locale din iunie.