Home > Actualitate > Soţia lui Gnatiuc s-a angajat la Spital după ce a ajuns el primar al Oneştiului. Înainte de asta lucrase la DPP, firma Primăriei

Soţia lui Gnatiuc s-a angajat la Spital după ce a ajuns el primar al Oneştiului. Înainte de asta lucrase la DPP, firma Primăriei

Familia primarului Oneştiului şi-a găsit locuri de muncă la Spitalul municipal de când acesta este în fruntea administraţiei publice locale. Soţia s-a angajat aici la puţin timp după alegerile locale din 2016, soacra a prins un post fără concurs în plină pandemie iar cumnata este şefă de pe vremea cand el era viceprimar.

Traseul profesional al soţiei primarului municipiului Oneşti a devenit subiect de dispută politică după ce a apărut informaţia că şi-ar dori funcţia de manager al Spitalului municipal. Adriana Gnatiuc s-a angajat, ca economist, la Spitalul municipal după ce soţul ei, Nicolae, a ajuns primar al Oneştiului. Până atunci, ea a lucrat la SC Domeniul Public şi Privat SA Oneşti, firma municipalităţii. De altfel, în 2013, când cei doi s-au căsătorit, Nicolae Gnatiuc, viceprimar la acea dată, avea în subordine directă SC DPP SA Oneşti, firmă unde a avut şi funcţia de inginer sef timp de doi ani.

La Spitalul municipal Oneşti, Adriana Gnatiuc a ajuns în 2017 adică la puţin timp după ce Nicolae Gnatiuc era ales primar.

Soţia lui Gnatiuc nu este singura rudă a acestuia care şi-a găsit un loc de muncă la Spitalul municipal. Cumnata lui, Oana Faraoan, este şef al Serviciului Tehnic şi Administrativ din 2015, când Nicolae Gnatiuc era viceprimar. Iar în urmă cu puţin timp, tot pe statele de plată ale Spitalului Oneşti a ajuns şi soacra primarului, Daniela Voicu. Ea a beneficiat de posibilitatea de a se angaja fără concurs în timpul stării de urgenţă şi a ocupat un post de magazioner. (Sursa foto: Facebook Nicolae Gnatiuc)