Home > Actualitate > Gnatiuc a cedat! Grupul PNL și Alexandru Cristea (PSRo) au obținut finanțări pentru infrastructura rutieră din Onești

Gnatiuc a cedat! Grupul PNL și Alexandru Cristea (PSRo) au obținut finanțări pentru infrastructura rutieră din Onești

La propunerea consilierilor PSRo și PNL, Consiliul Local Onești a aprobat, marți, 14 iulie, finanțarea pentru reparații la două din cele mai afectate căi rutiere din municipiu, strada Industriilor și porțiunea din drumul Onești – Gura Văii care aparține de municipalitatea oneșteană. Astfel, la propunerea lui Alexandru Cristea, consilier local și fost primar interimar al municipiului Onești, se va aloca suma de 50.000 de lei pentru strada Industriilor iar, la propunerea consilierilor PNL, 40.000 de lei vor fi alocați pentru repararea porțiunii de drum spre Gura Văii din cartierul TCR.

Elena Pașcu Apăvăloaie, consilier local PNL, a insistat pentru alocarea de fonduri în vederea reparării drumului din TCR în urma unei petiții semnate de sute de locuitori ai cartierului. ”Din cauza traficului intens din această zonă, sunt afectate mai multe străzi din cartier”, a precizat Elena Pașcu Apăvăloaie.

Cele două căi rutiere care vor fi reabilitate nu făceau parte din lista de priorități a primarului Oneștiului, Nicolae Gnatiuc, după cum a declarat acesta în mai multe rânduri.