Home > Actualitate > Primarul Oneștiului vrea sa taie 600.000 lei de la modernizarea bazei sportive, asfaltari si Cinema Oituz

Primarul Oneștiului vrea sa taie 600.000 lei de la modernizarea bazei sportive, asfaltari si Cinema Oituz

La propunerea primarului municipiului Onesti, Nicolae Gnatiuc, consilierii locali ar trebui sa aprobe astazi, 14 iulie, taierea unor importante sume de bani de la asfaltari, autorizarea Salii polivalente, modernizarea bazei sportive a municipiului si repararea cinematografului Oituz. In schimb, se vor aloca 1,4 milioane de lei pentru culte, cea mai mare finantare din mandatul lui Nicolae Gnatiuc.

Astfel, la propunerea lui Nicolae Gnatiuc ar trebui sa se renunte la asfaltarea strazii Industriilor, de unde va fi taiata suma de 50.000 de lei. De asemena, Gnatiuc vrea sa renunte la autorizarea PSI a Salii Polivalente ”Nadia Comaneci” de unde se vor taia 311.000 lei.

Modernizarea bazei sportive a municipiului, promisa in ultima perioada, se amana, de aici urmând sa se taie 160.000 de lei, la fel si in cazul modernizarii stadionului Energia de unde ar urma sa se taie 20.000 lei.

In fine, nici cinematograful Oituz nu scapa de taierile de fonduri propuse de primarul municipiului Onesti, urmând sa se anuleze finantarea de 50.000 de lei.