Home > Alegeri locale 2020 > Apa, canalizarea, profesioniști în administrație-proiecte ale lui Cătălin Acsinoiu, candidat pentru Primăria Bârsănești

Apa, canalizarea, profesioniști în administrație-proiecte ale lui Cătălin Acsinoiu, candidat pentru Primăria Bârsănești

Pentru Cătălin Acsinoiu, candidatul PMP la funcția de primar al comunei Bârsănești, proiectele prioritare sunt apa, canalizarea, reglementarea transportului public, profesionalizarea activității din Primărie, cadastrarea gratuită a terenurilor, infrastructura rutieră.

Cătălin Acsinoiu are 45 de ani, este căsătorit și are doi copii. Născut în comuna Bârsănești, Cătălin Acsinoiu este om de afaceri local după ce a muncit șapte ani în străinătate, în Italia, ca milioane de alți români. Întors acasă, Cătălin Acsinoiu vrea să ducă localitatea sa natală ”spre civilizație”.

”Comuna noastră, Bârsănești, a fost lăsată în urmă, abandonată, și este timpul ca locuitorii de aici să se bucure de beneficiile civilizației”, spune Cătălin Acsinoiu. Pentru asta este nevoie de ”atragerea de fonduri, sprijinirea producătorilor locali, atragerea de investitori, dezvoltarea sistemului sanitar uman și veterinar dar și dezvoltarea potențialului turistic al comunei”.