Home > Alegeri locale 2020 > Doina Cetean Bălănică, candidat la Primăria Cașin: ”Când vorbim de bani, este obligatorie transparența în administrația locală”

Doina Cetean Bălănică, candidat la Primăria Cașin: ”Când vorbim de bani, este obligatorie transparența în administrația locală”

De profesie inginer și având o experiență deosebită în accesarea de fonduri europene pentru agricultură, Doina Cetean Bălănică a decis să facă pasul spre politică și să candieze la funcția de primar al comunei Cașin din partea PMP. Căsătorită și mama a doi copii, Doina Cetean Bălănică dorește să realizeze ”o colaborare deschisă între Primărie și contribuabili”. Ea consideră că locuitorii comunei trebuie sprijiniți de Primărie pentru realizarea de proiecte care să aducă bani în comună. Experiența pe care o are ca expert în accesarea de fonduri europene pentru agricultură este principalul argument că va realiza acest obiectiv.

De asemenea, Doina Cetan Bălănică va continua proiectele pe care comuna le are în desfășurare dar consideră că este nevoie ca acestea să fie extinse la nivelul întregii localități, referindu-se la rețelele de gaze, apă și canalizare. Un proiect important este și informatizarea serviciilor Primăriei Cașin atât pentru un acces cat mai ușor al contribuabililor la aceste servicii cât și pentru asigurarea transparenței în ceea ce privește activitatea Primăriei, îndeosebi când este vorba de cheltuirea banilor publici. ”Când vorbim de bani, de taxele și impozitele pe care le plătesc oamenii, este obligatoriu ca aceștia să fie informați corect”, susține Doina Cetan Bălănică.