Home > Alegeri locale 2020 > Iordachi Tăchița Prisacaru, candidat la Primăria Berești-Tazlău: ”Este nevoie de proiecte pentru dezvoltarea comunei noastre!”

Iordachi Tăchița Prisacaru, candidat la Primăria Berești-Tazlău: ”Este nevoie de proiecte pentru dezvoltarea comunei noastre!”

Iordachi Tăchița Prisacaru, candidatul PMP la funcția de primar al comunei Berești-Tazlău, are 53 de ani și este administrator de firmă. El afirmă că prioritatea pentru comună este implementarea de noi proiecte pentru dezvoltarea localității alături de continuarea celor actuale. Iordachi Tăchița Prisacaru consideră că ”Doar în acest fel putem spera la dezvoltarea comunei noastre în sprijinul tuturor locuitorilor”.

Iordache Tăchița Prisacaru spune că proiectele trebuie să se adreseze tuturor zonelor din comună astfel încât să nu fie ”unele mai vitregite decât altele”. Printre proiectele pe care vrea să le dezvolte se află și dispensarul comunei precum și microbuz pentru elevii din localitate.

”Pentru a se putea face proiecte care să dezvolte comuna este nevoie de seriozitate”, spune candidatul PMP la funcția de primar al localității. Un exemplu, consideră el, este chiar faptul că asfaltările în comună se fac abia acum, pe final de mandat.