Home > Alegeri locale 2020 > Constantin (Titi) Dohotaru, candidat la Primăria comunei Ștefan cel Mare

Constantin (Titi) Dohotaru, candidat la Primăria comunei Ștefan cel Mare

Constantin (Titi) Dohotaru este candidatul PMP pentru funcția de primar al comunei Ștefan cel Mare. Născut aici, în comună, Constantin (Titi) Dohotaru are 54 de ani, este căsătorit și tatăl a două fete, amândouă absolvente de facultate. După cum recunoaște chiar el, ”Familia este cea mai mare realizare a mea, de care sunt mândru și împlinit sufletește. Una din fete este medic veterinar iar cealaltă are propria firmă în București. Fetele mele mi-au dăruit și patru nepoți, bucuria vieții mele”.

Constantin (Titi) Dohotaru este întreprinzător încă din 1990 pentru că s-a ”condus după principiul liberei ințiative”.

Ștefan cel MareComuna Verde

Constantin (Titi) Dohotaru s-a hotărât să candideze pentru că este convins ”că localitatea noastră  merită o administrație locală profesionistă și transparentă”. El îi asigură pe locuitorii comunei Ștefan cel Mare că va ”continua proiectele începute de actuala administrație, într-un mod profesionist și transparent”. Totodată, el vine în fața alegătorilor cu un program concret, menit să aducă localității statutul de ”Comună verde”.

Constantin (Titi) Dohotaru : ”Comuna noastra are nevoie de rețea de gaze naturale, asfaltarea drumurilor rămase abandonate, rezolvarea proiectelor de apă și canalizare, proiecte de irigare a terenurilor, rețea de canale pentru a evita inundațiile”.

Primar pentru toți locuitorii comunei

”Vă asigur că în mandatul meu de primar toți locuitorii comunei vor fi tratați în mod egal, indiferent de etnie, sex sau religie!”, este mesajul pe care Constantin (Titi) Dohotaru îl transmite alegătorilor din Ștefan cel Mare.