Home > Alegeri locale 2020 > Viorel Remus Busuioc este candidatul PMP la funcţia de primar al comunei Livezi

Viorel Remus Busuioc este candidatul PMP la funcţia de primar al comunei Livezi

Viorel Remus Busuioc, candidatul PMP pentru funcţia de primar al comunei Livezi, are 46 de ani, este căsătorit şi tatăl unui băiat. El s-a hotărât să candideze pentru că „este nevoie de schimbarea mentalităţii!”.

„Occidentul la noi acasă!”

Programul cu care Viorel Remus Busuioc este convins că îi va convinge pe livezeni să îl voteze ca primar este axat pe trei principii importante: crearea de locuri de muncă, administratie publică locală modernă şi transformarea comunei Livezi într-o localitate occidentală.

Experienţa obţinută în cei peste 20 de ani în Italia este garanţia că va reuşi să aducă „Occidentul la noi acasă, în Livezi”, după cum declară chiar el. Viorel Remus Busuioc spune că va „folosi câteva mecanisme de bază pentru eliminarea lucrurilor mai puţin plăcute, care nu funcţionează, din administraţia locală a comunei”. În primul rând este vorba de reorganizarea serviciilor din Primărie pe baza calităţii şi eficienţei.

„Livezi, o comună curată, fără corupţi în funcţii de conducere!”

De asemenea, va transforma Livezi într-o „comună curată”, fără şomeri şi asistaţi social şi fără corupţi în funcţii de conducere.

Principalele obiective ale lui Viorel Remus Busuioc pentru mandatul de primar al comunei Livezi se referă la rezolvarea întreruperilor la furnizarea apei, realizarea canalizării, locuri de agrement pentru tineri, modernizarea Căminului cultural, înfiinţarea unei asociaţii a persoanelor vârstnice şi reorganizarea şi modernizarea Târgului săptămânal. De asemenea, doreşte să organizeze Zilele comunei (Zilele Bradului) prin înfiinţarea unei asociaţii care să se ocupe de acest eveniment ce va cuprinde atât spectacole cât şi competiţii sportive, având rolul de a promova comuna Livezi.