Home > Alegeri locale 2020 > Neculai Stoica este candidatul PMP pentru Primăria Urechești

Neculai Stoica este candidatul PMP pentru Primăria Urechești

Neculai Stoica a hotărât să candideze la funcția de primar al comunei Urechești cu inima” dar și ”la cererea și cu susținerea concetățenilor mei”, după cum declară chiar el. Neculai Stoica va candida din partea PMP alături de o echipă de consilieri.

Căsătorit, tatăl a doi copii, Neculai Stoica este antreprenor în construcții și comerț. Despre el, spune că este ”un om de caracter, cu atitudine, curaj și devotament”, calități care îl recomandă pentru a conduce destinele comunei Urechești și pentru a o dezvolta.

După o viață petrecută în comunitate, Neculai Stoica știe care sunt problemele cu care se confruntă aceasta. Chiar el a ”întâmpinat nenumărate probleme” dar mai ales a văzut care sunt ”necesitățile vitale ale cetățenilor din această comunitate, lăsată de izbeliște de autoritățile locale”.

Neculai Stoica este hotărât să se implice, așa cum a făcut-o de-a lungul anilor, ”prin forțe proprii dar și cu ajutorul concetățenilor din localitate, pentru o schimbare benefică și vitală a acestei comunități”.

Principalele obiective pe care Neculai Stoica le va realiza ca primar al comunei Urechesti sunt: racordarea comunității la gaze naturale, publicarea online a tuturor contractelor și facturilor pentru asigurarea transparenței în activitatea Primăriei, infrastructura rutieră, canalizarea, atragerea de noi investitori în comună, îndiguirea albiei râului Trotuș.

Toate aceste proiecte vor fi prezentate pe larg locuitoriilor comunei Urechești de către Necului Stoica și echipa de consilieri care îl susține, alături de care candideză și care crede, ca și el, în schimbarea în bine a comunei.