Home > Alegeri locale 2020 > Cristinel Budău, candidatul USR la Primăria Pârgărești :”Am ales un partid nou, curat și cu proiecte generoase!”

Cristinel Budău, candidatul USR la Primăria Pârgărești :”Am ales un partid nou, curat și cu proiecte generoase!”

USR intră în lupta pentru Primăria Pârgărești avându-l pe Cristinel Budău candidat la funcția de primar al comunei. Cristinel Budău este administrator de firmă, are 48 de ani, este căsătorit şi tatăl a trei fete. ”Am ales USR pentru că este un partid nou, curat, cu oameni noi si proiecte generoase”, spune Cristinel Budău.

”Candidez la funcția de primar al comunei Pârgărești pentru că avem nevoie de o schimbare. A trecut prea mult timp așteptând să se întâmple ceva bun în administrația locală a comunei dar s-a făcut prea puţin faţă de aşteptările oamenilor”, afirmă Cristinel Budău. Principalele proiecte pe care Cristinel Budău, împreună cu echipa sa de consilieri USR, vrea să le implementeze în comună sunt apa și canalizarea, gazele, asfaltarea drumurilor. În egală măsură, Cristinel Budău vrea să impună transparența în administrarea comunei.

”Locuitorii din Pârgărești trebuie consultați atunci când este vorba de banii lor, de taxele și impozitele pe care le plătesc la Primărie”, declară candidatul USR la Primăria Pârgarești, Cristinel Budău.