Home > Alegeri locale 2020 > Florentin Iftime, liderul USR Oneşti, propune coaliţie „de dreapta” pentru câştigarea Primăriei

Florentin Iftime, liderul USR Oneşti, propune coaliţie „de dreapta” pentru câştigarea Primăriei

Florentin Iftime,  liderul USR Onești și candidat pentru funcția de primar al municipiului, lansează o propunere de colaborare către ”toate forțele de dreapta” din Onești pentru câștigarea alegerilor locale din 27 septembrie.
”Votul într-un singur tur obligă toate forțele de dreapta să colaboreze și să găsească soluții pentru candidați unici”, a scris Florentin Iftime pe pagina sa de Facebook. El susține că ”Oneștiul nu face excepție iar USR și PNL ar trebui să vină cu liste comune de candidați” atât pentru Primărie cât și pentru Consiliul Local, ”dacă vrem cu adevărat să ridicăm municipiul nostru acolo unde ar trebui să fie”. Florentin Iftime le cere ”prietenilor liberali să vină lângă noi pentru a câștiga și a da un restart municipiului Onești”. Liderul USR Onești dă ca exemplu pentru această colaborare la alegeri capitala țării, ”București, unde PNL și USR susțin un candidat comun, pe Nicușor Dan”.
Doar așa putem dezvolta localitățile și regiunile ținute în sărăcie de cei care ne-au condus timp de 30 de ani.”, spune liderul USR Onești.
Florentin Iftime, printre cei care deschid lista USR pentru Consiliul Județean
Conferința județeană a USR Bacău a stabilit, prin vot, lista de candidați pentru Consiliul Județean la alegerile din 27 septembrie. Florentin Iftime, liderul USR Onești, a fost ales de colegii lui din județ în grupul celor care vor deschide această listă pentru a obține cât mai multe voturi pentru partid. Florentin Iftime a obținut cel mai mare număr de voturi dintre liderii din județ.