Home > Actualitate > S-a reînfiinţat secţia de box de la CSM Oneşti. Antrenori, Constantin Dimofte şi Vasile Pradaiş, ex-campioni naţionali

S-a reînfiinţat secţia de box de la CSM Oneşti. Antrenori, Constantin Dimofte şi Vasile Pradaiş, ex-campioni naţionali

Pe pagina de Facebook a Clubului Sportiv Municipal Oneşti, director Ingrid Istrate, a apărut anunţul privind reînfiinţarea secţiei de box. Antrenorii secţiei de box de la CSM Oneşti sunt Constantin Dimofte şi Vasile Pradaiş, foşti campioni naţionali. Conducerea secţiei de box a anunţat că se organizează selecţii atât pentru băieţi cât şi pentru fete cu vârsta peste 9 ani. Selecţiile se fac de luni până vineri, după ora 14.00, la sala de box a CSM Oneşti.

„După 28 de ani, boxul onestean renaște!

Boxul reprezintă piatra de temelie a sportului onestean, luând naștere odată cu construcția orașului, in anii 1956-1957. De-a lungul timpului, ne-am bucurat de numeroase rezultate, obținând zeci de medalii la campionatele naționale, cu sportivi de valoare, sub îndrumarea cărora, acum, micii viitori campioni se antrenează.

Astăzi, 29 iulie, a avut loc prima ședința oficială a secției de box din cadrul CSM Onesti, in cadrul căreia au fost stabilite obiectivele pana la finalul anului, dintre care amintim 5 medalii cadeți și 2 medalii juniori, rezultate care speram ca nu vor întârzia sa apara pana la finalul anului.

Le uram bun venit in familia CSM Onesti antrenorilor Constantin Dimofte, campion național de box profesionist și Vasile Pradaiş, campion național la categoria seniori!

Impreuna, ne propunem sa redevenim o forța, promovând cât mai mulți sportivi la loturile naționale și olimpice iar performanțele sa ne urce pe înaltele culmi ale sportului național și internațional!”

CSM Oneşti