Home > Alegeri locale 2020 > Viorel Remus Busuioc este singura alternativă pentru Primăria Livezi

Viorel Remus Busuioc este singura alternativă pentru Primăria Livezi

Interesele de grup au reprezentat de ani buni „politica” prin care a fost condusă Primăria Livezi. În această situaţie, singura alternativă pentru ca administraţia locală să iasă din sfera de interese a acestor grupuri este alegerea lui Viorel Remus Busuioc în funcţia de primar.

Viorel Remus Busuioc, PMP, este singurul care nu este legat de interesele care au ţinut în loc administraţia locală a comunei Livezi. Nu acelaşi lucru se poate spune despre persoane precum Gioni Crăciun (PSD), Sorin Ichim (PNL),  Costea (Alde), politicieni care  au „colaborat” de ani buni în fruntea Primăriei nereuşind altceva decât să provoace o stare de scandal continuu ceea ce a dus la nerealizările ce caracterizează Primăria comunei Livezi.

Viorel Remus Busuioc consideră că „cele mai multe probleme cu care se confruntă populatia din perspectiva calitatii vietii sunt legate de administratia locala. Gropile de pe drumuri, accesul limitat la servicii îndeosebi cele sanitare, şcolile, iluminatul şi multe altele depind de competenţa şi voinţa consiiliilor locale şi a primarilor”.