Home > Alegeri locale 2020 > Elena Pașcu Apăvăloaie, candidatul alianței PNL-USR-Plus la Primăria Onești: ”Fără hoție la primărie, Oneștiul va înflori!”

Elena Pașcu Apăvăloaie, candidatul alianței PNL-USR-Plus la Primăria Onești: ”Fără hoție la primărie, Oneștiul va înflori!”

Elena Pașcu Apăvăloaie a intrat oficial în lupta pentru câștigarea fotoliului de primar al municipiului Onești. De profesie avocat și la al doilea mandat de consilier local PNL, Elena Pașcu Apăvăloaie candidează din partea alianței electorale PNL-USR Plus.

Am strâns rândurile, în Alianța PNL – USR-PLUS și la Onești, în fața unui singur adversar: PSD și tentaculele sale deghizate. Nu este suficient ca PSD să piardă la Consiliul Județean și la Primăria Onești, ci voturile puține pe care le va primi vor arăta tuturor că Oneștiul și întreg județul au decis să se delimiteze de ceea ce a făcut Dragoș Benea.

PSD e acum în județ la un minim istoric și așteptăm, după 30 ani, să-și primească lecția și în Onești, după ce a depopulat orașul. Elena Pașcu Apăvăloaie este un om care nu a tăcut în Consiliul Local, atunci când drepturile oneștenilor au fost puse în pericol, atunci când la orizont au fost semnalate abuzuri. Este un om care nu și-a păcălit niciodată profesia și este singura, dintre candidații la Primăria Onești, care poate construi o echipă”, a precizat deputat Ionel Palăr, președintele PNL Bacău.

La constituirea Alianței PNL – USR PLUS, partenerii au stabilit pentru Onești două obiective.

Primul este să reclădim Oneștiul, să redăm capitalei Văii Trotușului anvergura sa istorică. Oneștiul trebuie să redevină o voce respectată pe plan județean, regional și național, un motor al economiei și un loc care să genereze din nou bunăstare pentru oameni. Acesta nu e un obiectiv de etapă, ci unul permanent. Un al doilea obiectiv al Alianței PNL – USR-PLUS pentru Onești este respectarea semnificației votului primit de noi la alegerile europarlamentare și respectarea sprijinului masiv pentru președintele Klaus Iohannis.

Bunăstarea pe care dorim să o aducem în casele oneștenilor nu se poate realiza fără a transmite ceea ce așteaptă oamenii: fără hoție la Primărie! În momentul de față, Alianța PNL – USR-PLUS este singura care își poate asuma acest mesaj, un mesaj care ne-a venit din partea oneștenilor. Da, le transmit celor care au fost până acum că: ajunge! Fără hoție la primărie, Oneștiul va înflori!”, a declarat  Elena Pașcu Apăvăloaie, candidata alianței PNL – USR-PLUS pentru Onești.

Biroul de presă al PNL Bacău