Home > Alegeri locale 2020 > Emil Lemnaru a dispărut de pe lista de candidați a PSD Onești. Locul i-a fost luat de Gelu Panfil

Emil Lemnaru a dispărut de pe lista de candidați a PSD Onești. Locul i-a fost luat de Gelu Panfil

Fostul primar al Oneștiului și lider al PSD timp de 18 ani, Emil Lemnaru (foto stânga alături de N. Gnatiuc), nu și-a mai găsit locul pe listele partidului la alegerile din septembrie. La alegerile din 2016, Emil Lemnaru a fost pe poziția a doua pe lista de candidați a PSD Onești, imediat după actualul primar, Nicolae Gnatiuc. Acum, al doilea loc pe lista PSD este ocupat de avocatul Gelu Panfil, proaspăt înscris în PSD.

Dintre actualii consilieri locali doar doi mai apar pe unul din primele șase locuri de pe lista de candidați, poziții considerate eligibile. Este vorba de Adrian Sergentu și Florin Ostache, a cărui soție a ajuns director la Direcția de Asistență Socială Onești din subordinea Primăriei în timpul mandatului lui Nicolae Gnatiuc. Dintre actualii consilieri PSD mai apar pe listă, dar de la locul șapte în jos, medicul stomatolog Marian Moraru, Florin Rădulescu, directorul CSS Onești, Crenguța Călin Ghioc și Marin Preda, ajuns de curând în Consiliul LOcal.

Printre cei nou veniți care ocupă locuri eligibile pe lista de candidați a PSD sunt Roger Alin Bunghez și Sergiu Mihail Doboș.