Home > Alegeri locale 2020 > Levente Gyorgy și-a depus candidatura pentru Primăria Pârgărești

Levente Gyorgy și-a depus candidatura pentru Primăria Pârgărești

Levente Gyorgy, candidatul PMP pentru funcția de primar al comunei Pârgărești, și-a depus candidatura sâmbătă, 15 august, la Biroul Electoral de Circumscripție local. Totodată, a depus și dosarul cu lista de candidați pentru Consiliul Local al comunei.

Cotat ca principal favorit la câștigarea alegerilor din 27 septembrie, Levente Gyorgy le propune contracandidaților o ”campanie electorală bazată pe argumente, dezbateri și proiecte”.

”Primul pas a fost făcut! Astăzi am depus candidatura pentru funcția de primar și lista pentru Consiliul Local al Comunei Părgărești. Vă mulțumesc pentru semnături și pentru sprijinul oferit. Mai sunt două săptămâni până când va începe campania electorală.Va fi o campanie grea însă am încredere că la final vom învinge! Îmi doresc să fie o campanie bazată pe argumente, dezbateri și nu în ultimul rând pe proiecte și idei. Sunt sigur că împreună vom reuși să aducem schimbarea comunei în care trăim și pe care o numim acasă. Așa să ne ajute Dumnezeu!” Levente Gyorgy