Home > Actualitate > DJ 119 Onești – Gura Văii va fi reabilitat cu fonduri guvernamentale prin Compania Națională de Investiții

DJ 119 Onești – Gura Văii va fi reabilitat cu fonduri guvernamentale prin Compania Națională de Investiții

Drumul județean Onești-Gura Văii va fi reabilitat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației prin Compania Națională de Investiții. Miercuri, 19 august, a fost aprobată lista de investiții pe care se află și drumul județean 119 Gura Văii-Onești, km 36+904 – km 44+758, județul Bacău.

Investițiile vor avea loc în cadrul subprogramului ”Drumuri de interes local și drumuri de interes județean” din Programul Național de construcții de interes public sau social, derulat prin Compania Națională de Investiții.

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, a aprobat, miercuri, Lista-sinteză a obiectivelor de investiţii din cadrul subprogramului, listă care cuprinde 1.204  obiective, la nivel național, pentru care se vor realiza, în principal, lucrări de reabilitare și modernizare drumuri; realizare și amenajare de trotuare, șanțuri betonate și poduri; amenajare de intrări în curți; asfaltare străzi; amenajare de alei și pasarele pietonale și reparații sectoare de drum comunal.

Pe Lista-sinteză sunt cuprinse obiective de astfel de investiții în peste 50 unități administrativ-teritoriale din județul Bacău, lista fiind publicată pe site-ul Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. (Sursa: JurnalFM.ro)