Home > Actualitate > Ploile din ultimele zile au ”rupt” ulițele din Pârgărești

Ploile din ultimele zile au ”rupt” ulițele din Pârgărești

După ploile abundente de luni seara, mai multe drumuri din comuna Pârgărești au fost distruse. Cele mai afectate zone au fost Bahna, Nicorești și Pârâu Boghii, acolo unde, la apelul sătenilor, s-a deplasat și Levente Gyorgy, candidat la Primăria Pârgărești.

”În urma ploilor abundente de aseară (luni, 24 august n.r.) și totodată la rugămintea multor persoane am fost în zonele afectate (Bahna, Nicoresti și Pârâu-Boghii) unde am întâlnit oameni dezamăgiți și au tot dreptul fiindcă se simt abandonați.
Totodată am fost plăcut surprins văzând oameni care s-au mobilizat și au făcut muncă de voluntariat în favoarea semenilor,fie că este vorba de utilaje sau pur și simplu de simplele lopeti…
Restul vă las pe voi să trageți concluziile…”, a scris Levente Gyorgy pe pagina sa de Facebook.
”Trebuie urgent rezolvată acestă situație, a ulițelor care, la fiecare ploaie puternică, se rup și pietrișul de pe ele o ia la vale. Am lucrat ani buni în domeniu, am fost implicat în coordonarea unor lucrări de infrastructură în anii când am lucrat în Italia astfel că pot să vă spun că măsurile luate de pe o zi pe alta nu rezolvă nimic. Este nevoie, cât mai repede, de un proiect realizat de specialiști și pus în practică prin finanțare de la Consiliul Județean și bugetul local”, ne-a declarat Levente Gyorgy.
(Foto: Facebook Levente Gyorgy)