Home > Alegeri locale 2020 > Candidatul USR la Primăria Pârgărești, Cristinel Budău, și-a lansat programul electoral. Zece proiecte pentru viitorul comunei

Candidatul USR la Primăria Pârgărești, Cristinel Budău, și-a lansat programul electoral. Zece proiecte pentru viitorul comunei

Cu doar o zi înainte de începerea campaniei electorale, Cristinel Budău, candidatul USR la Primăria Pârgărești, și-a lansat programul electoral în zece puncte și lista de candidați pentru Consiliul Local.

Programul electoral al lui Cristinel Budău se referă la atragerea de fonduri nerambursabile pentru rețeaua de apă și canalizare, extinderea rețelei de gaze, îndigurirea pâraielor și construirea de podețe, decolmatarea șanțurilor, amenajarea de trotuare, transparență decizională în Primărie, dotarea școlilor cu table electronice și tablete pentru toți elevii comunei, renovarea sau construirea unui Cămin cultural în Satu Nou, refacerea drumurilor de acces pe câmp, modernizarea fântânilor.

”Deși suntem o comună de oameni harnici și întreprinzători, satele noastre s-au golit de tineri nevoiți să-și părăsească vetrele și părinții pentru un trai mai bun. Asta am fost nevoit să fac și eu însă am găsit puterea să mă întorc acasă și să lupt pentru o viață mai bună pentru noi și copiii noștri. Mă prezint în fața voastră cu dorința de a lupta pentru o comună modernă, curată, utilată cu tot ce îi trebuie pentru ca locuitorii ei să aibă un trai decemt și în care copiilor noștri să le placă să rămână”, este mesajul lui Cristinel Budău, candidatul USR, către alegătorii comunei Pârgărești.