Home > Alegeri locale 2020 > Vincențiu Florin Dorvoș pentru Primăria Pârgărești

Vincențiu Florin Dorvoș pentru Primăria Pârgărești

”Viața a fost generoasă cu mine. Profilul de activitate în care am lucrat m-a dus prin multe colțuri ale lumii. Din tot ce am văzut, vreau să pun câte ceva în aplicare. Ceva care să aducă un plus în viața oamenilor și să reprezinte o oportunitate pentru cei tineri, care vor să trăiască în Pârgărești.”

”La Pârgărești, s-au început proiecte importante și, da, eu știu că se poate! Sunt fonduri europene și guvernamentale pentru a moderniza comuna, pentru drumuri bune, aducțiune de gaze, canalizare, apă, pentru a oferi oportunități celor care vor să investească.

În fiecare familie din Pârgărești, cel puțin un fiu, un frate sau un nepot este plecat în străinătate. Toți am fost în vizită la ei sau ne-au povestit cum trăiesc și ne-am dori ca și la noi acasă să fie ca acolo.

Administrația modernă nu este despre promisiuni, ci despre proiecte, de aceea, am pregătit un program de guvernare locală, cu obiective de investiții, cu măsuri sociale și administrative. Proiectele începute se vor finaliza, dar vor apărea și alte idei, și alte investiții.

Cei care mă cunosc, știu că nu mi-e teamă de muncă și, atunci când îmi pun ceva în cap, duc lucrurile la capăt și reușesc. Candidez la Primăria Pârgărești, pentru că am o convingere: un primar dedicat comunității și oamenilor poate schimba soarta unui loc.”

Vincențiu Florin Dorvoș, candidat PNL la funcția de primar al comunei Pârgărești.