Home > Actualitate > Incredibil! Primarul Gnatiuc îl ”demisionează” pe Fb pe arhitectul șef Lixandru dar acesta ”rezistă”. Tot pe Fb

Incredibil! Primarul Gnatiuc îl ”demisionează” pe Fb pe arhitectul șef Lixandru dar acesta ”rezistă”. Tot pe Fb

Situație incredibilă la Primăria Onești! Nicolae Gnatiuc, primarul în funcție, anunță pe Facebook, printr-un cont fals pe care îl controlează prin consilierul lui, Eugen Poncoș, că arhitectul șef al muncipiului, Dan Răzvan Lixandru ”își face bagajele pentru a pleca într-o activitate privată”. La rândul lui, arhitectul șef Lixandru susține, tot pe Facebook, că nu are ”intenția de a pleca într-o activitate privată sau de a-mi depune demisia.”

Pentru ca ridicolul în care a ajuns funcționarea Primăriei Onești să fie deplin, Gnatiuc spune, tot prin ”vocea” lui de pe Facebook, că Se pare că decizia (lui Lixandru de a pleca din Primărie n.r.) a fost luată ca urmare a faptului că arhitectul nu ar fi avut o conduită prea bună față de cetățenii acestui oraș și față de colegii săi din instituție”.

Dan Răzvan Lixandru îl amenință pe Gnatiuc că va înființa un ONG ”pentru a veghea la respectarea legislatiei de urbanism si de protectia mediului”. Mai mult, tot el spune că ”Oneștiul a devenit un oraș kitch.” Numai că nu precizează dacă ”transformarea” Oneștiului s-a petrecut după venirea lui în fruntea direcției de urbanism sau mai înainte.

Activitatea lui Dan Răzvan Lixandru ar fi trebuit să ajungă în atenția unei comisii de disciplină din cadrul Primăriei oneștene încă de acum câteva luni, dar nu s-a dat niciun răspuns oficial.