Home > Actualitate > Infectări cu Covid 19 în Primăria Pârgărești, ținute la secret. Primul a fost viceprimarul, acum s-a îmbolnăvit o funcționară.

Infectări cu Covid 19 în Primăria Pârgărești, ținute la secret. Primul a fost viceprimarul, acum s-a îmbolnăvit o funcționară.

Un nou caz de infectare cu Covid 19 a fost constatat printre angajații Primăriei Pârgârești. Este vorba de o funcționară al cărei soț este consilier local. Înaintea acesteia, a fost infectat cu noul coronavirus viceprimarul localității, Gabriel Bortoc. Acesta a fost internat în spital, la Bacău, dar a ținut secret faptul că este bolnav. În perioada în care a fost internat, viceprimarul chiar a participat la ultima ședință de Consiliu Local, online, față de ceilalți consilieri care au fost prezenți în sala de ședințe a Primăriei din Pârgărești.

Cu doar câteva zile înainte de a se interna în stare grava, Gabriel Bortoc a participat la o manifestare la monumentul de pe Dealul Coșna la care au participat sute de localnici, inclusiv oficialități. În pofida acestei situații, care putea duce la răspândirea virusului, autoritățile locale au ținut secret cazul viceprimarului dar au dezinfectat clădirea Primăriei. Până acum nu se știa de noi cazuri în comună, până la îmbolnăvirea funcționarei din Primărie. Gabriel Bortoc a fost externat și s-a întors acasă în urmă cu câteva zile.