Home > Actualitate > Levente Gyorgy: ”Este timpul generației noastre să dezvolte comuna Pârgărești”

Levente Gyorgy: ”Este timpul generației noastre să dezvolte comuna Pârgărești”

Invitat la Tele Moldova, Levente Gyorgy, candidatul PMP la Primăria Pârgărești, a vorbit telespectatorilor despre proiectele sale ca viitor primar al comunei băcăuane. ”Pentru mine, cea mai importantă este investiția în oameni”, a spus Levente Gyorgy, care va dezvolta proiecte atât de susținere a persoanelor vârstnice cât și pentru sprijinul tinerilor astfel încât aceștia să rămână în comună sau chiar să se reîntoarcă acasă.

”Vârstnicii sunt cei care au ridicat comuna noastră și trebuie să le fim recunoscători. Și cum altfel putem face acest lucru altfel decât să le fim alături?”, a spus Levente Gyorgy.

De asemenea, candidatul PMP a dezvăluit că va colabora cu toți cei care sunt plecați din comună la muncă, în străinătate. ”Din comuna noastră au plecat 40 % dintre locuitori iar dintre aceștia 70% sunt tineri”, a afirmat Levente Gyorgy, care va constitui un Consiliu local consultativ al Diasporei. ”Cei care muncesc în străinătate trimit bani acasă, plătesc taxe și impozite și consider că așa este corect față de ei”, a spus Levente Gyorgy.

Întrebat de moderatorul emisiunii, jurnalistul Cătălin Bejan, de ce candidează la funcția de primar, Levente Gyorgy a răspuns: ”Pentru că trăiesc în comuna noastră, alături de oameni, de prieteni, de rude și doresc să aduc o schimbare care poate să vină cu oameni care se implică”

”Este timpul generației noastre să dezvolte comuna Pârgărești”, a spus Levente Gyorgy, care, la 33 de ani, este printre cei mai tineri candidați din județ.