Home > Actualitate > Răspunsul Primăriei Pârgărești către USR: Consilierii locali n-au făcut nimic în ultimele mandate!

Răspunsul Primăriei Pârgărești către USR: Consilierii locali n-au făcut nimic în ultimele mandate!

Răspunsul oficial al Primăriei Pârgărești la solicitarea liderului USR  Cristinel Budău, candidat la funcția de primar al comunei, este fără echivoc: ”În perioada 2012-2020 nu au fost proiecte de hotărâri care să fie inițiate de consilierii locali”. Documentul este semnat chiar de primarul localității, Victoria Iulișca.

Cristinel Budău s-a adresat Primăriei Pârgărești, în baza Legiii 544/2001 privind liberul acces la informatiile publice, solicitând date despre activitatea consilierilor locali din ultimele mandate, perioada 2012-2020. Liderul USR a dorit să afle ”câte inițiative de proiecte au avut consilierii locali în perioada 2012-2020” și enumerarea acestora, în cazul în care au existat. Răspunsul oficial este cel citat mai sus, activitatea consilierilor a fost egală cu zero.

Cristinel Budău consideră că cererea sa este justificată de faptul că locuitorii comunei trebuie să fie cât mai corect informați despre activitatea aleșilor locali din ultimii ani, în condițiile în care bună parte dintre aceștia vor un nou mandat in Consiliul Local.

Atât Cristinel Budău cât și colegii săi de la USR Pârgărești, aflați pe lista de candidați la Consiliul Local, nu au mai făcut niciodată politică.