Home > Actualitate > Consilierii lui Levente Gyorgy, generația care va schimba destinul comunei Pârgărești

Consilierii lui Levente Gyorgy, generația care va schimba destinul comunei Pârgărești

Cea mai tânără echipă, pentru prima oară în politică, cel mai tânăr candidat de primar, cel mai tânăr candidat la Consiliul Județean (Alin Romeo Alexe), prima echipă de candidați care a ieșit în fața oamenilor – nu sunt superlative, sunt meritele lui Levente Gyorgy, viitorul primar al comunei Pârgărești, și al echipei pe care a știut să o strângă lângă el. O echipă pe cât de tânără pe atât de hotărâtă să facă treabă pentru comună.

Proiectul Levente Gyorgy a pornit la drum în urmă cu aproape doi ani. Acum, la doar câteva zile înainte de a ajunge la primul pas din ceea ce și-au propus, ”băieții” din echipa lui Levente Gyorgy încă sunt neliniștiți.

Ei știu că vor câștiga alegerile dar sunt conștienți că, de a doua zi, din 28 septembrie, va începe greul. Pentru că au proiecte pentru dezvoltarea comunei pe următorii mulți ani, nu doar pentru un mandat. Proiectele propuse de Levente Gyorgy și echipa lui sunt gândite de mult, de peste un  an de zile. Au stat împreună și au pus cap la cap tot ceea ce știu că nu merge bine în comuna lor, dar și tot ceea ce își doresc oamenii și ceea ce vor ei pentru binele comunității căreia îi aparțin.

Levente Gyorgy: ”Suntem o echipă puternică, bazată pe încredere respect și fapte. Avem o echipă tânără, capabilă, fără interese ascunse, oameni de rând, modești, corecți și muncitori, bazați pe încredere și respect. Este timpul generației noastre să dezvolte comuna Pârgărești”