O oneșteancă ar fi noua iubită a lui Liviu Dragnea. „O tânără cu însușiri stabile proprii”

La scurt timp după ce a fost eliberat din pușcărie, Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina Tănase, această decizie fiind luată după ce în presă au apărut mesaje din care reieșea că Irina i-a fost infidelă.

Acum însă, în lumea politică circulă zvonul că Liviu Dragnea ar avea o nouă iubită și aceasta ar fi Ana Maria Ioniță. Tânăra a fost promovată recent în funcția de președinte al filialei București a partidului Alianța pentru Patrie, partid înființat de Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu, scrie bzi.ro.

Pe site-ul partidului Alianța pentru Patrie, tânăra Ana Maria Ioniță are parte de o prezentare spectaculoasă și este catalogată drept ”o tânără cu însuşiri stabile proprii”.

”Vă facem cunoscut faptul că domnișoara Ana – Maria Ioniță, o tânără cu însușiri stabile proprii, ambițioasă, hotărâtă și devotată, născută în Onești, de profesie jurist, licențiată in Drept, Facultatea de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității Dimitrie Cantemir din București, masterandă în Management și Administrație Publică și absolventă a cursurilor din cadrul Institutului Notarial Roman, este Președinte la Tineret APP Sector 2 si de astăzi 30.05.2022, este Președinte la Tineret APP pe București.”, era prezentată oneșteanca în momentul în care a fost promovată de partidul lui Liviu Dragnea.

Sursa/bzi.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.