Biblia lui Grindeanu. Ministrul Transporturilor a primit o Biblie cu numele lui inscripționat pe copertă

In Actualitate, National, Politica
august 24, 2022

Vicepremierul PSD Sorin Grindeanu a primit de la mitropolitul Moldovei și Bucovinei, IPS Teofan, printr-un senator social-democrat, o Biblie cu numele și funcția inscripționate pe coperta din piele, conform hotnews.ro.

Biblia, cu copertă din piele maro, pe care scrie „Vicepremier Grindeanu Sorin Mihai”, i-a fost înmânată lui Grindeanu de către senatorul PSD Maricel Popa, lider al filialei locale a partidului.

Marcel Popa este, de altfel, cel care a postat imagini cu momentul înmânării cadoului ministrului Transporturilor.

Imaginile sunt însoțite de următorul mesaj al senatorului PSD de Iași:

  • „Cred că atunci când muncești din suflet pentru oameni și pui binele acestora mai presus de toate, Dumnezeu îți călăuzește pașii!
  • Tocmai de aceea a fost o mare bucurie pentru mine să-i pot dărui ministrului Sorin Grindeanu, din partea Parintelui Mitropolit Teofan al Moldovei și Bucovinei, Sfânta Biblie care să-i lumineze calea și care să-i dea puterea necesară de a duce la bun sfârșit marele și importantul proiect al autostrăzii care să lege Moldova de Vestul Țării!
  • Întreaga regiune își pune încrederea în ministrul social-democrat să finalizeze cu bine marea lucrare și știu că Sorin Grindeanu e omul potrivit, la locul potrivit!”.

(Sursa/Hotnews.ro) (Foto/facebook Senator Maricel Popa)