A tras cu pistolul în doi vânzători de struguri pentru că nu îi convenea prețul. S-a întâmplat într-o comună din Bacău

In Actualitate, Flagrant
octombrie 03, 2022

Doi bărbați, comercianți de struguri, au ajuns la spital după ce au fost împușcați de un alt vânzător, pentru că nu s-au înțeles la prețul cu care să își vândă marfa. Totul s-a petrecut duminică, în târgul săptămânal din comuna băcăuană Balcani.

„În cursul acestei dimineți (duminică n.r.),  în târgul organizat în comuna Balcani, sat Frumoasa, județul Bacău, în urma unui conflict spontan, doi bărbați, de 37 și 50 de ani, ar fi fost împușcați în zona gâtului, respectiv abdomenului, de către un bărbat, de 49 de ani, din comuna Slobozia Bradului, județul Vrancea, care era însoțit de către un bărbat, de 31 de ani, din aceeași localitate. 

Cele 4 persoane implicate în eveniment ofereau spre comercializare struguri și, întrucât au apărut nemulțumiri cu privire la prețul de vânzare diferit stabilit de către aceștia, a izbucnit un conflict. 

Astfel, bărbatul de 49 de ani, folosind un pistol neletal, cu bile de cauciuc, ar fi împușcat cele două victime. (Foto)

 

Acestea au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale, iar ceilalți doi bărbați au fost prinși de către polițiști și conduși la sediul Poliției Municipiului Moinești, pentru audieri. 

A fost luată legătura cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, care se deplasează la fața locului. 

În cauză, se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor”, precizează comunicatul IPJ Bacău. (Foto ilustrativ)