Viorel Hrebenciuc, în delegația FCSB. Fostul lider PSD a plecat cu lotul echipei lui Gigi Becali spre Silkeborg, Danemarca

In Actualitate, National, Politica, Sport
octombrie 05, 2022

Alături de delegația FCSB care a plecat dimineață spre Silkerborg, Danemarca, este și fostul lider PSD, băcăuanul Viorel Hrebenciuc, scrie gsp.ro.

Viorel Hrebenciuc a însoțit echipa lui Gigi Becali și în deplasarea pentru confruntarea cu Dunajska Streda, din turul 3 preliminar al Conference League, notează publicația sportivă.

Delegația celor de la FCSB a plecat astăzi spre Silkeborg, Danemarca, pentru al treilea meci din grupele Conference League (joi, ora 19:45, Pro Arena). Printre jucătorii deplasați nu se numără multe nume de bază, dar în delegație se regăsește Viorel Hrebenciuc, personajul apropiat de clubul roș-albastru, precizează gsp.ro.

Foto/gsp.ro

Hrebenciuc, surprins de reporterul GSP prezent la Aeroportul Băneasa, este cel care a ajutat FCSB din umbră în perioada în care Gigi Becali s-a aflat după gratii. Totodată, Viorel Hrebenciuc a fost și președintele Consiliului de Administrație al clubului Steaua la jumătatea anilor ’90.

În vară, fostul politician băcăuan a fost eliberat din închisoare.  Tribunalul Ilfov a dispus eliberarea condiţionată a fostului deputat Viorel Hrebenciuc (68 de ani), după ce acesta a executat la Penitenciarul Jilava 10 luni din pedeapsa de 3 ani închisoare, primită în septembrie 2021 în dosarul Giga TV. (Sursa/gsp.ro)