Avarie pe conducta CRAB! Furnizare apă după un program prestabilit în municipiul Onești

In Actualitate, Economie, Social
octombrie 17, 2022
Ca urmare a unei avarii survenite pe conducta de aducțiune apă potabilă Dărmănești – Târgu Ocna – Onești (Ramura Sud), SC CRAB SA (Compania Regională de Apă Bacău) va sista furnizarea apei de miercuri – 19 octombrie 2022, începând cu ora 09.00
Timpul estimat pentru realizarea intervenției, dar și pentru golirea și umplerea instalației, este de aproximativ 24 de ore, în condițiile în care nu apar elemente neprevăzute.
Din acest motiv, până la finalizarea lucrărilor, RAJA SA este nevoită să restricționeze furnizarea apei în municipiul Onești. În funcție de stocurile acumulate la nivelul Complexului de înmagazinare și pompare Cuciur, alimentarea cu apă se va face după următorul program:
Miercuri – 19 octombrie 2022: dimineața până la ora 09:00; 18.00 – 20.00
Joi – 20 octombrie 2022: 06.00 – 08.00; 18.00-20.00
Imediat ce se va finaliza remedierea avariei și se va relua pomparea apei pe conducta de aducțiune de către SC CRAB SA, compania noastră va efectua toate manevrele de vane utile în vederea refacerii nivelului optim de apă din rezervoare și reluării furnizării apei potabile în regim permanent și la parametrii optimi către toți consumatorii din municipiul Onești.
RAJA SA recomandă utilizatorilor consumul cu moderie al apei în acesinterval de timp și asigurarea unor rezerve de apă care să asigure necesitățilpentru consum și uz casniîperioada îcare va fi sistată alimentarea cu apă.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vom reveni cu informații despre stadiul și evoluția lucrărilor, în situația în care vor surveni modificări.
Biroul de Comunicare RAJA SA