A ajuns în arestul Poliției Bacău după ce a fost prins beat la volan, de două ori în aceeași noapte

In Actualitate, Flagrant
noiembrie 23, 2022

Marți, 22 noiembrie, în jurul orei 24.00, o patrulă de poliție din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău a depistat în trafic, pe strada Mioriței, din localitate, un autoturism al cărui conducător auto de 44 de ani, avea o alcoolemie de 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatului i s-a înmânat dovadă de reţinere a permisului de conducere fără drept de circulaţie și i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În jurul orei 02.50, o patrulă auto din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău a depistat în flagrant delict, pe strada Martir Horia din localitate, acelaşi conducător auto, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi fără permis de conducere. Totodată, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J.Bacău.

Sursa/IPJ Bacău, foto ilustrativ