Premii de aproape 50.000 de euro oferite de Primăria Onești la „Gala sportului și învățământului oneștean”! Când are loc evenimentul

In Actualitate, Cultură și educație, Sport
decembrie 15, 2022

Primăria municipiului Onești și Consiliul Local Onești vor premia  cei mai buni elevi și sportivi ai Oneștiului în cadrul unui eveniment ce se va desfășura luni, 19 decembrie, începând cu ora 10,00, la Sala Cinema Capitol Onești.

„GALA SPORTULUI ȘI ÎNVĂȚĂMÂNTULUI ONEȘTEAN” este de mai mulți ani o tradiție a orașului nostru, prin care elevii, cadrele didactice, sportivii și antrenorii acestora, care au obținut rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele naționale și internaționale, vor fi premiați și omagiați într-un cadru festiv, pentru a încuraja și răsplăti performanța și excelența în educație și sport.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, primarul Laurențiu Neghină a declarat:

„Încă din primul an al primului mandat de primar (2012), când am inițiat si organizat prima ediție a Galei Învățământului Oneștean, am susținut și încurajat atât practicarea sportului, cât și recunoașterea performanței în educație.
Felicitări premianților și celor care îi îndrumă!

Valoarea premiilor care se vor acorda anul acesta în cadrul ”GALEI SPORTULUI ȘI ÎNVĂȚĂMÂNTULUI ONEȘTEAN” se ridică la 237.050 de lei, bani de la bugetul local.