O nouă finanțare europeană, de peste un milion de euro, pentru Spitalul Municipal Onești, anunță primarul Laurențiu Neghină

In Actualitate, Economie, Politica, Social
ianuarie 13, 2023
Un nou proiect cu finanțare europeană pentru Spitalul Municipal Onești, în valoare de peste un milion de euro, a fost aprobat astăzi, 13 ianuarie. Anunțul a fost făcut de primarul Laurențiu Neghină.
Veștile bune se țin lanț pentru Onești!!
Încă un proiect cu finanțare europeană în valoare de 5.057.944,00 lei, a fost aprobat astăzi!!
 Proiectul a fost depus spre finanțare în data de 25 noiembrie 2022 și astăzi a fost aprobat!!
 Dintre cele 142 de proiecte depuse, doar 55 au obținut punctaj pentru finantare, printre care și cel pentru Spitalul Municipal Onesti „Sfântul Ierarh Dr. Luca”.
Felicit colegii din cadrul Primăriei Onesti pentru profesionalism și personalul Spitalului Municipal Onesti “Sf. Ierarh Dr. Luca” pentru implicare și buna colaborare!! , a transmis primarul municipiului Onești, Laurențiu Neghină.
Astăzi, 13 Ianuarie 2023, “Ministerul Sănătăţii – România a finalizat evaluarea dosarelor depuse pentru finanțarea proiectelor de modernizare și dotare a ambulatoriilor de specialitate din România.
În cadrul Investiției specifice – Unități de asistență medicală ambulatorie, din PNRR, au fost depuse 142 de cereri de finanțare.
În urma evaluării, au fost selectate în ordinea descrescătoare a punctajului obținut, 55 de unități sanitare.
Banii europeni nerambursabili vor fi utilizați pentru înființarea, reabilitarea, extinderea sau dotarea cu aparatură medicală de înaltă performanță a ambulatoriilor de specialitate, a mai precizat primarul Laurențiu Neghină.