Accident teribil la intrarea în Moinești. Un bărbat (74 de ani) și-a pierdut viața în timp ce întorcea mașina în mijlocul străzii

In Actualitate, Flagrant
februarie 04, 2023

Un șofer de 74 de ani  și-a pierdut  viața în timp ce încerca să efectueze manevra de întoarcere pe mijlocul străzii. Tragedia s-a petrecut sâmbătă dimineață, la intrarea în municipiul Moinești.

Potrivit IPJ Bacău, o femeie de 44 de ani, din comuna Poduri, în timp ce conducea un autoturism pe strada Atelierelor din Moinești a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 74 de ani, din localitate, care ar fi inițiat manevra de întoarcere de pe o bandă pe cealaltă.

De urgență, la locul solicitării s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ. În urma coliziunii dintre cele două autoturisme, a rezultat o victimă încarcerată, extrasă de forțele de intervenție, în stare inconștientă. Din nefericire, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.