Angajări la una din cele mai cunoscute firme de construcții din zonă. Ce posturi sunt disponibile și care sunt beneficiile

In Actualitate, Economie
februarie 24, 2023

SC Capital Invest SRL Moinești anunță că își mărește echipa de specialiști precum și de muncitori calificați și cu experiență în construcții.

Astfel, cunoscuta societate face angajări pentru posturile de inginer CFDP -căi ferate, drumuri, poduri, inginer Construcții Hidrotehnice, inginer Instalații construcții.

Societatea asigură mașină de serviciu și telefon mobil precum și diurnă și cazare asigurate în deplasări.

De asemenea, societatea angajează fierari betoniști, dulgheri și muncitori cu experiență în construcții.

Firma asigură pentru proprii angajați numeroase beneficii, începând cu salarii motivante, transportul gratuit de la domiciliu la șantier și până la echipament de protecție.

Relatii se pot obține la telefon 0234.361.778 sau la adresa de e-mail: capital_invest_srl@yahoo.com.

SC Capital Invest SRL Moinești este o firmă cu experiență de peste 16 ani, al cărei „obiectiv de bază a fost și va rămâne acela de a realiza lucrări de o calitate foarte bună, chiar la nivelul celor mai mici detalii și, implicit, de a obține aprecierea beneficiarilor nostri, ceea ce pentru noi inseamnă cea mai bună reclamă.

Împreună cu partenerii noștri, care ne furnizează cele mai bune materiale de construcții, noi acordăm o deosebită atenție clienților noștri, oferindu-le soluții moderne pentru construcții civile și industriale.”, ne-a declarat Levente Gyorgy, tehnician la societatea moineșteană.