FOTO/Au început lucrările de modernizare a Piațetei Casei de Cultură Onești. Valoarea proiectului este de peste patru milioane de euro. Cum va arăta zona

In Actualitate, Cultură și educație, Economie
martie 01, 2023

Astăzi, 1 martie, au început lucrările pentru modernizarea Piațetei Casei de Cultură Onești, a anunțat primarul municipiului, Laurențiu Neghină.

Valoarea acestei investiții este de 20,1 milioane de lei (peste 4 milioane de euro), din care jumătate este asigurată de Consiliul Județean Bacau și cealaltă parte din fonduri nerambursabile. Termenul de finalizare al lucrărilor este 31 decembrie 2023.

Modernizarea zonei de la Casa de Cultura face parte dintr-un proiect mai amplu, în care este inclusă și modernizarea bibliotecii municipale Radu Rosetti, unde lucrările deja au început. Valoarea totală a celor doua investiții este de 39,128 milioane lei, fonduri nerambursabile europene și județene și fonduri locale.

Cum va arăta Piața Casei de Cultură

🌷Mărțișor pentru oneșteni‼️
🎯Astăzi, 1 martie, au început lucrările pentru modernizarea Piațetei Casei de Cultură. Inițial un gând frumos, proiectul de suflet l-am pornit în 2014 prin realizarea DALI-ului.
🏗️Aceste lucrări se bazeaz[ pe fonduri europene, fonduri locale și fonduri alocate din bugetul Consiliului Județean fără de care ar fi fost greu realizabil acest proiect.
🙏Doamne ajută!