Grupul de firme al băcăuanului Dorinel Umbrărescu, pe primul loc în clasamentul constructorilor de autostrăzi

In Actualitate, Economie, National
martie 01, 2023

Clasamentul constructorilor de autostrăzi în funcție de progresele din șantier este dominat în prima lună a anului 2023 de cel mai puternic constructor român, Dorinel Umbrărescu, urmat de turcii de la Nurol, scrie economica.net.

Constructorul băcăuan Dorinel Umbrărescu a început anul 2023 în forță, cu progrese semnificative pe mai multe dintre loturile pe care le are în lucru. Cel mai mare avans, de 13puncte procentuale, a fost raportat pe lotul 2 din Autostrada de Centură București Nord. Realizat în proporție de o treime, acest lot ar putea fi gata chiar înacest an, înainte de termenul contractul din vara anului viitor, potrivit estimărilor specialiștilor.

Mai departe, tot grupul UMB Spedition a înregistrat un avans de 2,04 puncte procentuale pe lotul Nădășelu – Zimbor din Autostrada Transilvania. Lucrările la cei circa 30 de kilometri sunt realizate în proporție de aproape 50%, dar au ca termen nou de finalizare anul 2025, conform graficului de lucrări actualizat la finele anului trecut. (Sursa/economica.net)